top of page

Användarvillkor

Bra att veta när du registrerar dig/anmäler dig som intressent hos oss! Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. GDPR (General Data Protection Regulation) gäller i Sverige och resten av EU.

Real People Publishing rpp KB är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Du kan kontakta oss när du vill om du har frågor. Mer information om detta står i vår Integritetspolicy.

Du blir registrerad som intressent hos oss som resultat av en ömsesidig kontakt och/eller att du har ansökt om att gå med i vårt nyhetsbrev, anmälan av våra events eller köp av våra böcker.

  • Vi har dina kontaktuppgifter hos oss för att vi ska kunna kontakta dig i syfte att bjuda in till evenemang, informera om våra böcker och författare samt skicka förfrågningar om samarbeten.

  • Vi sparar dina kontaktuppgifter i vårt register så länge du vill.

  • Du kan när du vill be oss att ta bort dina kontaktuppgifter i vårt intressentregister, vilket innebär att Real People Publishing rpp KB slutar skicka dig inbjudningar och marknadsföring.

  • Real People Publishing rpp KB är skyldigt att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

  • När jag blir registrerad som intressent, godkänner jag därmed dessa användarvillkor samt behandling av mina personuppgifter i enlighet med Real People Publishing rpp KB Integritetspolicy.

bottom of page